» معرفی طعم های اصیل قاووت کرمان

قاووت یکی از بهترین شیرینی های سنتی استان کرمان است که طعم های خاصی دارد، و در این مطلب ما طعم های اصیل قاووت کرمان را معرفی می کنیم.

قاووت یا به لهجه کرمانی ها قوتو، شیرینی ستی پودر مانندی است که از آسیاب نمودن بذرهای گیاهی مختلف تولید می شود.


این شیرینی سنتی سابقه ای نزدیک به یک هزاره دارد، و در ابتدا کاربردی دارویی داشت، ولی بعدها به دلیل طعم های خاصش، به عنوان یک شیرینی سنتی پذیرفته شد.


انواع طعم های قاووت کرمان

مهمترین طعم قاووت کرمان چهل گیاه است که از چهل دانه گیاهی تهیه می شود، و سرشار از خواص و ویتامین های مختلف است.

پس از قاووت چهل گیاه، نوع پسته ای قرار دارد، این قاووت عمدتا از مغز سبز پسته، هل، سیاهدانه و نخود تهیه می شود.

خشخاشی یکی دیگر از طعم های خاص قاووت کرمان است، از بذر خشخاش، سیاهدانه، هل، کنجد و نخود با شکر تهیه می شود.

نخود نارگیل هم آخرین طعم اصیل قاووت کرمان است که از نخود، نارگیل، هل، کنجد و شکر تهیه می شود.

تمامی قاووت های کرمان علاوه بر یک شیرینی سنتی، معجون های دارویی بی نظیری نیز هستند، و ما در این سایت، بهترین انواع قاووت کرمان را می فروشیم.



  • نویسنده : ghavotra
  • 11 مهر 1397, 00:00
  • بازدید : 412
JeaReasty
24 بهمن 1397 07:26
Combination Birth Control And Amoxicillin Free Shipping Zentel With Next Day Delivery Cheap canadian pharmacy cialis 20mg Peut

پاسخ



نام :*
پست الکترونیک :
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود